Voordelen van rijschool Safety Drivers:

Je wordt thuis opgehaald

Opzoek naar een autorijschool in Delft? Safety Drivers haalt je thuis, op je werk of op een ander afgesproken plaats op en brengt je veilig thuis. Bij de A.N.W.B. moet je naar de rijschool toegaan en je wordt niet thuis gebracht.

Spoedopleidingen / 10 dagen – 1 maand cursus

In overleg met de rijschool kun je een spoedopleiding samenstellen die aan jou wensen voldoet.

Goedkope lespakketten

Met een lespakket ben je voordeliger uit dan de losse lessen. Mocht je minder lessen nodig hebben om te slagen dan betalen wij de overgebleven lessen terug. De meeste leerlingen slagen tussen 30 en 40 lessen. De snelste leerling heeft het in 19 lessen gehaald (die nooit eerder gereden had). Weet je niet hoeveel lessen je nodig denkt te hebben bespreek het dan met je instructeur. Hij zal je tijdens het rijden beoordelen en een advies geven hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en welke pakket het beste bij jou past.

In termijnen te betalen

Mocht je de lespakketten niet in 1 keer kunnen betalen dan bieden wij de mogelijkheid om het in maandelijkse termijnen te betalen.

Ook voor leerlingen met faalangst

Leerlingen die faalangst hebben zijn vaak onzeker. Wij zullen je in kleine stapjes alle vaardigheden die belangrijk zijn om te slagen en om veilig te rijden leren. De rijinstructeur is heel geduldig en stelt je gerust als je een fout maakt. Natuurlijk zal hij tijdig ingrijpen om ongelukken te voorkomen. Door veel te oefenen raak je gewent aan alle vaardigheden en zal je faalangst gaan verminderen.

Professionele rijinstructeur

De rijinstructeur van Safety Drivers neemt zijn beroep serieus. Hij is op de hoogte van de nieuwste regelgeving in het verkeer. Zal met je oefenen in verschillende verkeerssituaties zodat je lekker thuis voelt in het verkeer.

Werkt met speciaal ontworpen instructiekaart

Wij houden je vorderingen bij op een speciaal ontworpen instructiekaart met lesonderdelen die van cruciaal belang zijn tijdens het examen. Zo weet de rijinstructeur aan het begin van elke les wat je sterke punten zijn maar ook de zwakke punten! En daar kan dan aan gewerkt worden.

Je leert Het Nieuwe Rijden

Bij ons leer je in de lessen wanneer je het beste kunt schakelen om zuinig en milieu bewust te rijden. Ook leer je door het ver vooruit te kijken hoe je beter kunt anticiperen op de verkeerssituatie voor je.