Autorijles in Helmond volgen

Mag je autorijlessen gaan volgen en wil je graag direct beginnen? Dan ben je zojuist bij de juiste rijschool terechtgekomen. Bij Safety Drivers kun je namelijk altijd direct beginnen met autorijlessen. Wij zijn een nieuwe rijschool in Eindhoven, vlakbij Helmond. We zijn misschien nieuw in Eindhoven, maar dat neemt niet weg dat we al meer dan 18 jaar ervaring hebben. Wij zijn veilig, soepel, goedkoop en willen het liefste dat iedereen binnen één keer slaagt. Daar doen we dan ook alles voor. Voor jouw autorijles in Helmond ben je dus bij ons aan het juiste adres.

Safety Drivers: autorijlessen in Helmond en omstreken

Van een rijschool mag je wel wat verwachten, zo ook van Safety Drivers. Wij hanteren daarom nooit wachttijden. Daarnaast wordt je bij ons thuis in Helmond opgehaald. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van goedkope lespakketten. Met deze pakketten ben je altijd voordeliger uit dan losse lessen: wij raden dit je dan ook aan. Daarnaast hebben wij zowel vrouwelijke als mannelijke collega’s in ons team. Daarom kun je bij ons aangeven of je een voorkeur voor een man of vrouw hebt. Een ding hebben al onze instructeurs met elkaar gemeen: ze willen dat jij het CBR Praktijkexamen het liefst in één keer en zo snel mogelijk behaald. Daarom vertellen we je daar graag iets meer over. Klik hier om je aan te melden

Over het CBR Praktijkexamen

Je kunt voorafgaand aan het praktijkexamen jouw vorderingen testen met een CBR tussentijdse toets. Dit is een rijtest die verloopt als een echt CBR examen met een examinator van het CBR. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het CBR rijexamen en jouw zenuwen een beetje weg te nemen.. Na afloop van de CBR tussentijdse toets zal de CBR examinator vertellen waar je nog aan moet werken om te kunnen slagen. Het CBR praktijkexamen voor de personenauto duurt 55 minuten. Je rijdt gemiddeld tussen de 35 en 40 minuten tijdens het examen: de rest van de tijd is voor introductie en toelichting op de uitslag achteraf. Meer informatie over het CBR Praktijkexamen is te lezen onder het kopje ‘examen’.

Neem eens een proefles bij Safety Drivers!

Wil je zelf ervaren of autorijles nabij Helmond bij Safety Drivers bij jou past? Maak dan gebruik van onze proefles en ervaar het. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op middels het contactformulier. Klik hier om je aan te melden

Hoog Slagings %

Gespreid betalen

Ervaren instructeurs

Slimme lespakketten

Examenvrees? Relax!

Opfriscursussen

Spoedopleiding op maat

Online theorie cursus

Zet de eerste stap naar je rijbewijs vandaag nog!

Reserveer nu je proefles!

Die allereerste proefles is hartstikke belangrijk! Je maakt kennis met je instructeur/trice en onze manier van lesgeven. Na afloop van de proefles krijg je een persoonlijk pakket advies. De instructeur geeft aan welke lespakket het beste bij jouw past.