Autorijschool Haarlem

Ben je op zoek naar een goede Autorijschool in Den Haag? Dan ben je bij autorijschool Safety Drivers in Den Haag bij het juiste adres. Wij zijn ook actief in Zoetermeer in Nootdorp, Delft en omgeving Rijswijk. Dus of je nou in Wateringen of in de buurt van Voorburg woont, Safety Drivers staat met de lesauto voor je klaar! Je kunt meteen met rijlessen beginnen, want Safety Drivers heeft geen wachttijd. Klik hier om je aan te melden

Autorijschool Den Haag

Wij bestaan al meer dan 18 jaar. Hierdoor weten we precies waar jij als leerling behoefte aan hebt en waar de examinator op let. Zo haal jij je rijbewijs zo snel mogelijk én bespaar je tijd en geld. Wij vinden het erg belangrijk dat jullie je op je gemak voelen tijdens de rijlessen. Je rij-instructeur legt alles stap voor stap uit en je voelt je helemaal op je gemak.

Alle voordelen van de Autorijschool Den Haag – Safety DriversAutorijschool Den Haag

Naast bovenstaande voordelen, zijn er nog veel meer redenen om voor Safety Drivers te kiezen. Hieronder daarom de belangrijkste voordelen:

  • Vrijblijvende Proefles;
  • Spoedopleidingen op maat;
  • Hoog slagingspercentage;
  • Betaal in termijnen;
  • Je vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart;
  • Leer ‘Het Nieuwe Rijden’.
  • Geduldige rij-instructeurs
  • Gratis rijlesfilms

‘Het Nieuwe Rijden’ is efficiënter rijden. Door het nieuwe rijden kan je erg veel brandstof besparen. Het Nieuwe Rijden is dus zowel goed voor het milieu, je portemonnee als voor je auto. Dus kies je voor rijlessen bij Safety Drivers? Dan kies je voor meer dan alleen maar lessen!

Proefles volgen? Autorijschool Den Haag – Safety Drivers

Wij zijn er van overtuigd dat Safety Drivers de beste autorijschool  in Den Haag is die bij jou past! Maak dan vrijblijvend gebruik van een proefles. Bij Safety Driver kun je meer dan alleen rijlessen volgen. Zo kun je bij ons ook terecht voor theorieboeken. Wil je thuis opgehaald worden voor een proefles? Klik hier om je aan te melden

Hoog Slagings %

Gespreid betalen

Ervaren instructeurs

Slimme lespakketten

Examenvrees? Relax!

Opfriscursussen

Spoedopleiding op maat

Online theorie cursus

Zet de eerste stap naar je rijbewijs vandaag nog!

Reserveer nu je proefles!

Die allereerste proefles is hartstikke belangrijk! Je maakt kennis met je instructeur/trice en onze manier van lesgeven. Na afloop van de proefles krijg je een persoonlijk pakket advies. De instructeur geeft aan welke lespakket het beste bij jouw past.