De autorijschool nabij Pijnacker

Wil je graag je rijbewijs halen? En ben je op zoek naar een Autorijschool nabij Pijnacker? Zoek dan vooral niet verder: Safety Drivers komt je thuis ophalen! Wij zijn actief in Den Haag en omstreken. Dus of je nou in Wassenaar of in Pijnacker woont, je kunt bij Safety Drivers direct met rijlessen beginnen. Wij hebben namelijk geen wachttijd.

Safety Drivers, Jouw autorijschool nabij Pijnacker

Al meer dan 18 jaar zijn wij een begrip in Den Haag en omstreken. Dit maakt dat wij precies weten waar jij als leerling behoefte aan hebt en waar de examinator op let. Zo haal jij je rijbewijs zo snel mogelijk én bespaar je tijd en geld. Ons team bestaat uit drie rijinstructeurs van zowel vrouwelijke als mannelijke instructeurs. Je kunt dus je voorkeur aangeven. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jullie je op je gemak voelen tijdens de rijlessen. Als je last hebt van faalangst of andere problemen, zit je bij Safety Drivers dus ook op de juiste plek!

Waarom kiezen voor de autorijschool Safety Drivers?

Naast bovenstaande voordelen, zijn er nog veel meer redenen om voor Safety Drivers te kiezen. Hieronder daarom de belangrijkste voordelen voor je opgesomd:

  • Spoedopleidingen op maat;
  • Hoog slagingspercentage;
  • Betaal in termijnen;
  • Werk met een speciaal ontworpen instructiekaart;
  • Leer ‘Het Nieuwe Rijden’.

‘Het Nieuwe Rijden’ is efficiënter rijden. Je kunt door het Nieuwe Rijden veel brandstof besparen, waardoor het goed is voor het milieu, de auto én je portemonnee. Dus kies je voor rijlessen bij Safety Drivers? Dan kies je voor meer dan alleen maar lessen!

Meld je aan voor een gratis proefles bij Safety Drivers!

Wil je zelf ervaren of de autorijschool nabij Pijnacker bij jou past? Maak dan vrijblijvend gebruik van een proefles. Klik hier om je aan te melden

Bij Safety Driver kun je meer dan alleen lessen. Wij bieden bijvoorbeeld ook theorieboeken aan.