Jouw autorijschool nabij Wassenaar

Wil je graag je rijbewijs halen? En ben je op zoek naar een Autorijschool in Wassenaar? Dan hoef je niet langer te zoeken: Safety Drivers komt je namelijk thuis ophalen! Wij zijn actief in Den Haag en omstreken. Dus of je nou in Wassenaar of in Zoetermeer woont, Safety Drivers staat met de lesauto voor je klaar! Safety Drivers heeft geen wachttijd, waardoor je direct met je rijlessen kan beginnen!

Safety Drivers, dé autorijschool nabij Wassenaar

Wij bestaan al sinds 2001, wat betekent dat we al meer dan 18 jaar ervaring hebben. Hierdoor weten we precies waar de examinator oplet en waar jij als leerling behoefte aan hebt. Zo haal jij zo snel mogelijk je rijbewijs én bespaar je tijd en geld. Ons team bestaat uit drie rijinstructeurs met zowel vrouwelijke als mannelijke instructeurs. Dit feit maakt mogelijk dat je je voorkeur kan aangeven. Wij vinden het namelijk zonder meer belangrijk dat onze leerlingen zich op hun gemak voelen tijdens de rijlessen. Als je last hebt van faalangst of andere problemen, zit je bij Safety Drivers dan ook op de juiste plek! Klik hier om je aan te melden

Alle voordelen van de autorijschool Safety Drivers op een rij

Naast bovenstaande voordelen, zijn er nog meer redenen om voor Safety Drivers, de autorijschool nabij Wassenaar, te kiezen. Hieronder daarom de belangrijkste voordelen opgesomd:

  • Proefles;
  • Hoog slagingspercentage;
  • Spoedopleidingen op maat;
  • In termijnen betalen;
  • Je werkt met een speciaal ontworpen instructiekaart;
  • Je leert ‘Het Nieuwe Rijden’.

‘Het Nieuwe Rijden’ is efficiënter rijden. Hierdoor kan je enorm veel brandstof besparen. Goed voor het milieu, je portemonnee én voor je auto. Dus als je kiest voor rijlessen bij Safety Drivers, dan kies je voor meer dan alleen maar lessen!

Maak vrijblijvend gebruik van een proefles bij Safety Drivers!

Ben je benieuwd of Safety Drivers, de autorijschool nabij Wassenaar bij jou past? Maak dan vrijblijvend gebruik van een proefrit. Klik hier om je aan te melden

Bij Safety Drivers kun je meer dan alleen rijlessen volgen. Zo kun je ook bij ons terecht voor theorieboeken.