Home

Snel slagen voor je rijbewijs?

Veilig, soepel, goedkoop en het liefst in 1x ?

    google-site-verification=OwgjvqwaALuAbsDClaHnpIpG01RCH1ToVYRlC_ePp44

  • Hoog slagings %
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Slimme, effectieve lesmethode
  • Gespreid betalen als dat beter uitkomt
  • Examenvrees? Faalangst? ADHD? Wat ons betreft geen probleem!
rijles den haag

Rijles in Den Haag

Safety Drivers is de rijschool in Den Haag, Rijswijk en omgeving waar ze precies weten hoe ze jou zo snel mogelijk aan je rijbewijs kunnen helpen. Onze ervaren instructeurs Henk en Jorike, weten precies hoe het CBR examen werkt en wat je moet kunnen om te slagen.

Wil je snel je auto rijbewijs? Meld je dan aan voor een proefles:

rijles eindhoven

Rijles in Eindhoven

Safety Drivers is een autorijschool in Eindhoven en omgeving waar je terecht kunt voor rijlessen in een schakel auto en automaat auto. Onze instructrice Jane weet precies wat het CBR van je verwacht en wat je moet leren om je rijbewijs te halen.

Wil je snel je auto rijbewijs? Meld je dan aan voor een proefles:

rijles heemstede

Rijles in Heemstede

Safety Drivers is in Heemstede en omgeving de rijschool waar je sneller slaagt voor minder geld. Onze ervaren instructeur Rob zorgt dat je met minder lessen meer verkeersinzicht en veilig kunt autorijden.

Wil je snel je auto rijbewijs? Meld je dan aan voor een proefles:

Bij Safety Drivers hebben we maar één doel: Je zo veilig mogelijk leren autorijden, zodat je later in je eigen auto blij bent en zelfstandig kunt autorijden.

Zet de eerste stap naar je rijbewijs vandaag nog!

Reserveer nu je proefles!

Die allereerste proefles is hartstikke belangrijk! Je maakt kennis met je instructeur/trice en onze manier van lesgeven. Na afloop van de proefles krijg je een persoonlijk pakket advies. De instructeur geeft aan welke lespakket het beste bij jouw past.

Hoog Slagings %

Bij Safety Drivers slaag je sneller dan het landelijk gemiddelde. Daar doen we enorm ons best voor. Maar we vergeten nooit dat een goede rij-opleiding een investering is in je eigen veiligheid, die van je medeweggebruikers en natuurlijk van de mensen naast en achter je in de auto.

Ervaren instructeurs

Safety Drivers bestaat al 15 jaar. Al onze instructeurs en instructrices zijn ervaren, vakbekwaam en soms zelfs een beetje streng. Ze hebben maar één doel voor ogen: jou professioneel en vakkundig rijles geven waardoor je snel, verantwoord leert autorijden en slaagt voor je examen.

ADHD? Examenvrees? Geen probleem!

Zit examenvrees, faalangst, autisme, ADHD of iets anders je soms in de weg? Wat ons betreft staat het niet tussen jou en je rijbewijs. Onze instructeurs zijn opgeleid in het lesgeven aan kandidaten die daar mee te maken hebben. Ze zorgen voor de juiste begeleiding tijdens de rijlessen.

Gespreid betalen

Je kunt alle lespakketten in maandelijkse termijnen betalen. We spreken samen af hoeveel je per maand aflost. Je mag er een jaar over doen. Heb je een meevallertje en wil je ineens de rest aflossen? Dan kan dat natuurlijk. Zonder extra kosten. Meer weten? Klik hier.

Kijk: hoor je ‘t ook eens van een ander!

Enthousiaste reacties van klanten van Safety Drivers

Safety Drivers helpt je zo snel mogelijk te slagen!

Bijvoorbeeld met dit Praktijkboek Autorijden

Wil je de stappen die je geleerd hebt tijdens de rijlessen rustig thuis nalezen, dan is dit praktijkboek zeker iets voor jou. Het is een uitstekende aanvulling op je rijlessen, zo kun je thuis alle stappen rustig nalezen en voorbereiden voor de volgende rijles. Je haalt sneller je rijbewijs omdat dit boek je helpt om strakker en veiliger te leren autorijden.

In dit boek vind je praktische tips over bijvoorbeeld:
• Bediening van koppeling en rem
• Kijktechniek bij het afslaan
• Bijzondere verrichtingen
• Rijden op de snelweg
• En nog veel meer!

Tijdelijk: introductieprijs! Klik hier