Opzoek naar Opfriscursus Autorijden Den Haag?

Opfriscursus Autorijden Den HaagOpfriscursus autorijden den haag bij Safety Drivers

Heb je al je rijbewijs en lang niet meer gereden? De Auto opfriscursus in Den Haag is voor iedereen geschikt die in het bezit is van een rijbewijs en nog beter wil leren autorijden. Dat kan voorkomen door verschillende persoonlijke redenen. 

Bij ons ben je welkom! Wij helpen je met de juiste autorijles methode zodat je snel weer zelfstandig door het verkeer durft te rijden. In de loop der jaren zijn veel verkeersregels gewijzigd of vernieuwd. In de praktijk blijkt echter dat veel verkeersdeelnemers hiervan niet of nauwelijks op de hoogte zijn. Het verkeer is drukker geworden en veel weggebruikers kijken niet even goed. Dit is tevens de mede oorzaak dat dagelijks heel veel ongelukken in het verkeer gebeuren. Deze opfriscursus autorijden, biedt u de mogelijkheid om uw kennis van verkeersregels en nog belangrijker uw “verkeersinzicht” bij te spijkeren. Zo werkt u mee aan een veilig verkeer in het land. Klik hier om je aan te melden

Opfrislessen autorijles in Den Haag volgen bij Safety Drivers

Wil je ook een Opfriscursus autorijden in Den Haag volgen? Meld je dan nu aan. Iedereen heeft zijn eigen reden deze opfrislessen te volgen:

 1. niet in het bezit van een auto was of er 1 wilt kopen
 2. betrokken was bij een verkeersongeluk
 3. onzeker bent in het verkeer
 4. rijden op de snelweg moeilijk vindt
 5. of een ander reden……

Deze opfriscursus autorijden in Den Haag – Delft – Rijswijk is bestemd voor iedereen die wel in het bezit is van een geldig rijbewijs B.

Wij begeleiden je met alle lesonderdelen waar je moeite mee hebt:

 1. Wegrijden of stoppen (schakelen, remmen en kijk gedrag)
 2. Inhalen (binnen bebouwde kom en op de snelweg)
 3. Snelweg invoegen, uitvoegen (snelheid, volgafstand en kijk gedrag)
 4. Kruispunten (herkennen wie voorrang heeft, snelheid van naderen, kijkgedrag, etc.)
 5. Rechts afslaan, Links afslaan (kijk gedrag, inzicht)
 6. Parkeren, Keren en overige bijzondere manoeuvres
 7. Alle overige lesonderdelen waar u moeite mee heeft

Opfriscursus Autorijden Den Haag - Delft - RijswijkBij een opfriscursus gaan we eerst alles samen op een rij zetten. We bespreken de situaties waar je zelf denkt moeite mee te hebben. Daarna gaan we daar aan werken, mocht ik tijdens het lesgeven nog meer verbeterpunten tegen komen dan krijgt u dat ook te horen. Uiteindelijk willen wij dat u zelfstandig en veilig door het verkeer kan begeven.

Regelmatig melden mensen met een rijbewijs zich aan bij ons. Wij helpen ook u veilig verder op de weg! Neem daarom ook de stap en maak vrijblijvend een afspraak met ons.

Het nieuwe rijden

Ook bij onze opfriscursussen geven wij rijles in “Het Nieuwe Rijden”. Dat is milieubewust, brandstofbesparend en nog veiliger ook!

Klik hier om je aan te melden