Rijbewijs halen Pijnacker

Wil je graag je rijbewijs halen in Pijnacker? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij, van Safety Drivers, komen je namelijk direct thuis ophalen! Onze rijschool heeft namelijk geen wachttijd. Safety Drivers is actief in Den Haag en omstreken. Dus of je nou in Wassenaar of in Pijnacker woont, je kunt bij Safety Drivers direct met rijlessen beginnen.

Safety Drivers laat iedereen zijn rijbewijs halen in Pijnacker

Safety Drivers is al meer dan 18 jaar een begrip in Den Haag en omstreken. Ons team bestaat uit drie rijinstructeurs van zowel vrouwelijke als mannelijke instructeurs. Dit maakt dat je je voorkeur kunt aangeven. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelen tijdens de rijlessen. Als je last hebt van faalangst of andere problemen, zit je bij Safety Drivers dus ook op de juiste plek! Doordat wij jarenlange ervaring hebben, weten wij precies waar jij als leerling behoefte aan hebt en waar de examinator op let. Zo haal jij je rijbewijs zo snel mogelijk én bespaar je tijd en geld. Klik hier om je aan te melden

Waarom kiezen voor de autorijschool Safety Drivers?

Naast bovenstaande voordelen, zijn er nog veel meer redenen om voor Safety Drivers te kiezen. Hieronder daarom de belangrijkste voordelen voor je opgesomd:

  • Hoog slagingspercentage;
  • Betaal in termijnen;
  • Werk met een speciaal ontworpen instructiekaart;
  • Spoedopleidingen op maat;
  • Leer ‘Het Nieuwe Rijden’.

‘Het Nieuwe Rijden’ is ook wel efficiënter rijden. Er wordt flink brandstof bespaart: goed voor het milieu, de auto én je portemonnee. Dus kies je voor rijlessen bij Safety Drivers? Dan kies je voor meer dan alleen maar lessen!

Meld je aan voor een proefles bij Safety Drivers!

Wil je snel je rijbewijs halen in of nabij Pijnacker? Maak dan vrijblijvend gebruik van een proefles. Klik hier om je aan te melden

Bij Safety Driver kun je meer dan alleen lessen. Wij bieden bijvoorbeeld ook theorieboeken aan.

Hoog Slagings %

Gespreid betalen

Ervaren instructeurs

Slimme lespakketten

Examenvrees? Relax!

Opfriscursussen

Spoedopleiding op maat

Online theorie cursus

Zet de eerste stap naar je rijbewijs vandaag nog!

Reserveer nu je proefles!

Die allereerste proefles is hartstikke belangrijk! Je maakt kennis met je instructeur/trice en onze manier van lesgeven. Na afloop van de proefles krijg je een persoonlijk pakket advies. De instructeur geeft aan welke lespakket het beste bij jouw past.