Rijles in Geldrop

Voor rijles in Geldrop ben je bij Safety Drivers aan het juiste adres. Waarom? Omdat wij met ons slagingspercentage al jarenlang boven het landelijke gemiddelde zitten. Dus wij durven nu wel te zeggen dat de lessen van ons kwaliteit hebben. Dit is het resultaat van hard werken en zo nu en dan een beetje streng zijn. Dus wil je snel je rijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook hanteert Safety Drivers geen wachttijden. Dus naast dat je snel je rijbewijs haalt, kun je ook direct met rijlessen in Geldrop beginnen. Wat wil je nou nog meer? Klik hier om je aan te melden

Safety Drivers: voor rijlessen in Geldrop en omstreken

Wij zijn er ook voor speciale gevallen. Heb je bijvoorbeeld last van faalangst, examenvrees, autisme of ADHD? Wij kunnen jou aan je rijbewijs helpen. Onze instructeurs zijn hier namelijk speciaal voor opgeleid. Daarnaast hebben wij zowel mannelijke als vrouwelijke collega’s. Mocht je het prettig vinden, kun je je voorkeur aangeven. Daarnaast bieden wij ook een ‘Opfriscursus’ aan. Ben je bijvoorbeeld een beetje angstig om de weg op te gaan? Met onze opfriscursus kun je vol zelfvertrouwen in de toekomst weer de weg op gaan.

Nog meer voordelen van Safety Drivers

Je kunt er bij ons altijd vanuit gaan dat je thuis opgehaald wordt. We hebben een hekel aan rijscholen die dat niet doen. We willen jou namelijk niet extra moeite laten doen. Wil je een keer ergens anders opgehaald worden? Dat is ook geen probleem. De volgende voordelen heb je bij ons nog meer:

  • Een hoog slagingspercentage;
  • Spoedopleidingen op maat;
  • Goedkope lespakketten;
  • In termijnen betalen;
  • Leer ‘Het Nieuwe Rijden’.

Neem eens een proefles bij Safety Drivers!

Wil je rijles in Geldrop? Kijk dan of Safety Drivers bij jou past door middel van een proefles. Klik hier om je aan te melden

Hoog Slagings %

Gespreid betalen

Ervaren instructeurs

Slimme lespakketten

Examenvrees? Relax!

Opfriscursussen

Spoedopleiding op maat

Online theorie cursus

Zet de eerste stap naar je rijbewijs vandaag nog!

Reserveer nu je proefles!

Die allereerste proefles is hartstikke belangrijk! Je maakt kennis met je instructeur/trice en onze manier van lesgeven. Na afloop van de proefles krijg je een persoonlijk pakket advies. De instructeur geeft aan welke lespakket het beste bij jouw past.