Rijles in Geldrop

Voor rijles in Geldrop ben je bij Safety Drivers aan het juiste adres. Waarom? Omdat wij met ons slagingspercentage al jarenlang boven het landelijke gemiddelde zitten. Dus wij durven nu wel te zeggen dat de lessen van ons kwaliteit hebben. Dit is het resultaat van hard werken en zo nu en dan een beetje streng zijn. Dus wil je snel je rijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook hanteert Safety Drivers geen wachttijden. Dus naast dat je snel je rijbewijs haalt, kun je ook direct met rijlessen in Geldrop beginnen. Wat wil je nou nog meer?

Safety Drivers: voor rijlessen in Geldrop en omstreken

Wij zijn er ook voor speciale gevallen. Heb je bijvoorbeeld last van faalangst, examenvrees, autisme of ADHD? Wij kunnen jou aan je rijbewijs helpen. Onze instructeurs zijn hier namelijk speciaal voor opgeleid. Daarnaast hebben wij zowel mannelijke als vrouwelijke collega’s. Mocht je het prettig vinden, kun je je voorkeur aangeven. Daarnaast bieden wij ook een ‘Opfriscursus’ aan. Ben je bijvoorbeeld een beetje angstig om de weg op te gaan? Met onze opfriscursus kun je vol zelfvertrouwen in de toekomst weer de weg op gaan.

Nog meer voordelen van Safety Drivers

Je kunt er bij ons altijd vanuit gaan dat je thuis opgehaald wordt. We hebben een hekel aan rijscholen die dat niet doen. We willen jou namelijk niet extra moeite laten doen. Wil je een keer ergens anders opgehaald worden? Dat is ook geen probleem. De volgende voordelen heb je bij ons nog meer:

  • Een hoog slagingspercentage;
  • Spoedopleidingen op maat;
  • Een gratis proefles;
  • Goedkope lespakketten;
  • In termijnen betalen;
  • Leer ‘Het Nieuwe Rijden’.

Neem eens een gratis proefles bij Safety Drivers!

Wil je rijles in Geldrop? Kijk dan of Safety Drivers bij jou past door middel van een gratis proefles. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op middels het contactformulier. Bellen naar +31 6 41282873 of een mail sturen naar info@safetydrivers.nl kan natuurlijk ook. Safety Drivers: meer dan alleen lessen!