Rijschool in Amsterdam

Wil je graag en snel je rijbewijs halen? En ben je op zoek naar een Rijschool in Amsterdam? Dan ben je bij autorijschool Safety Drivers te Amsterdam bij het juiste adres. Wij zijn actief in Haarlem, maar ook Lisse, Amsterdam en omgeving Heemstede. Dus of je nou in Aerdenhout of in de buurt van Zandvoort woont, Safety Drivers staat met de lesauto voor je klaar! Je kunt meteen met rijlessen beginnen, want Safety Drivers heeft geen wachttijd. Klik hier om je aan te melden

Rijschool in Amsterdam – Safety DriversRijschool in Amsterdam

Wij bestaan al meer dan 18 jaar. Hierdoor weten we precies waar jij als leerling behoefte aan hebt en waar de examinator op let. Zo haal jij je rijbewijs zo snel mogelijk én bespaar je tijd en geld. Wij vinden het erg belangrijk dat jullie je op je gemak voelen tijdens de rijlessen. Als je last hebt van faalangst of andere problemen, zit je bij Safety Drivers ook op de juiste plek!

Alle voordelen van de Rijschool in Amsterdam – Safety Drivers

Naast bovenstaande voordelen, zijn er nog veel meer redenen om voor Safety Drivers te kiezen. Hieronder daarom de belangrijkste voordelen:

  • Proefles;
  • Spoedopleidingen op maat;
  • Hoog slagingspercentage;
  • Betaal in termijnen;
  • Je vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart;
  • Leer ‘Het Nieuwe Rijden’.

‘Het Nieuwe Rijden’ is efficiënter rijden. Door het nieuwe rijden kan je erg veel brandstof besparen. Het Nieuwe Rijden is dus zowel goed voor het milieu, je portemonnee als voor je auto. Dus kies je voor rijlessen bij Safety Drivers? Dan kies je voor meer dan alleen maar lessen!

Proefles volgen? Rijschool in Amsterdam – Safety Drivers

Wij zijn er van overtuigd dat Safety Drivers de rijschool is in Amsterdam die bij jou past! Maak dan vrijblijvend gebruik van een proefles. Bij Safety Driver kun je meer dan alleen rijlessen volgen. Zo kun je bij ons ook terecht voor theorieboeken. Wil je thuis opgehaald worden voor een proefles? Schrijf je hier in voor een vrijblijvende proefles klik hier