Theorieboek Auto

Beste keuze Theorieboeken Auto

Ga naar de webshop voor meerdere keuze theorieboeken en online theorie cursussen. Klik hier voor de webshop

High-speed CBR theorie Auto en theorieboek

Klik hier voor meer informatie of Bestellen

Inhoud High-speed CBR theorie Auto en theorieboek XL

  • VekaBest Speedtheorie
  • Auto theorieboek (geen porti)
  • Auto 10 uur online examentraining

Specificaties High-speed CBR theorie Auto en theorieboek XL

Dit High-speed CBR theorie Auto en theorieboek XL pakket combineert de voordelen van een papieren theorieboek en online studeren. Nu extra voordeel: je betaalt geen portikosten!

Je ontvangt het meest succesvolle auto theorieboek van NederlandDaarnaast krijg je via je computer, tablet of laptop 3 maanden toegang tot VekaBest Speedtheorie. Dit is de meest efficiënte Internetopleiding van Nederland, die je in slechts enkele uren alle verplichte onderwerpen van het CBR theorie-examen leert.

Aan het eind van de Speedtheorie opleiding heb je nog 10 uur toegang tot oefenvragen en 40 actuele & complete examentrainingen, ter voorbereiding op je CBR theorie-examen.

Je ontvangt je inlogcode per e-mail nadat je betaald hebt en kunt dus direct aan de slag! Het theorieboek sturen we uiterlijk de volgende werkdag per post naar je toe.

Om te beginnen bevat dit High-speed theorie Auto en theorieboek XL pakket meest succesvolle theorieboek van Nederland met daarin alle onderwerpen van het CBR theorie-examen. Het boek staat boordevol foto’s en illustraties, waardoor je de stof sneller beheerst.

Daarnaast kun je online via je computer, tablet of laptop 3 maanden lang oefenen met onze Speedtheorie. De opleiding bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het CBR theorie-examen behandelen, met aansluitend een aantal pittige oefenvragen. Het kost je maar 10 tot 15 minuten om een hoofdstuk te bestuderen.

Oefen tenslotte met realistische en actuele CBR theorie-examens (oefenexamens) in de 10 uur online examentraining. De 3 maanden gaan in na het activeren van je inlogcode.

De inlogcode voor je online producten ontvang je via e-mail. Je kunt dus direct aan de slag! Het papieren theorieboek sturen we uiterlijk de volgende dag per post naar je toe.

Klik hier voor de webshop

Auto Theorie boek – dyslexie

Heb je moeite met lezen, schrijven en/of leren (dyslexie), dan adviseren wij dit meest succesvolle theorieboek auto van Nederland. Ook al volg je een dagcursus, dan is het toch aan te bevelen om dit auto theorieboek te kopen. In de meeste dagcursussen worden niet alle onderdelen uitgebreid behandelt, daarom is het raadzaam om dit boek te bestellen en thuis goed door te nemen. Het theorieboek bevat alle onderwerpen van het CBR auto theorie-examen, in duidelijke taal en toegankelijke schrijfstijl. Het boek staat boordevol foto’s en illustraties, waardoor de theorie voor je ‘tot leven’ komt.

Dankzij de logische opbouw van dit auto theorieboek krijg je de lesstof eenvoudig onder de knie, ga je goed voorbereid naar het CBR en heb je een uitstekende slaagkans.

We sturen het auto theorieboek uiterlijk de volgende werkdag per post naar je op.

Klik hier voor de webshop of voor meer informatie

Hoog Slagings %

Gespreid betalen

Ervaren instructeurs

Slimme lespakketten

Examenvrees? Relax!

Opfriscursussen

Spoedopleiding op maat

Theoriecertificaat in 1 dag

Zet de eerste stap naar je rijbewijs vandaag nog!

Reserveer nu je proefles!

Die allereerste proefles is hartstikke belangrijk! Je maakt kennis met je instructeur/trice en onze manier van lesgeven. Na afloop van de proefles krijg je een persoonlijk pakket advies. De instructeur geeft aan welke lespakket het beste bij jouw past.