Theorieboek Auto

Beste keuze Theorieboek Auto

Safety Drivers adviseert dit meest succesvolle theorieboek auto van Nederland. Ook al volg je een dagcursus, dan is het toch aan te bevelen om dit auto theorieboek te kopen. In de meeste dagcursussen worden niet alle onderdelen uitgebreid behandelt, daarom is het raadzaam om dit boek te bestellen en thuis goed door te nemen. Het theorieboek bevat alle onderwerpen van het CBR auto theorie-examen, in duidelijke taal en toegankelijke schrijfstijl. Het boek staat boordevol foto’s en illustraties, waardoor de theorie voor je ‘tot leven’ komt.

Dankzij de logische opbouw van dit auto theorieboek krijg je de lesstof eenvoudig onder de knie, ga je goed voorbereid naar het CBR en heb je een uitstekende slaagkans.

We sturen het auto theorieboek uiterlijk de volgende werkdag per post naar je op.

€ 43,46 inclusief verzendkosten

Klik hier om naar de webshop te gaan voor meer informatie en om te bestellen

High-speed CBR theorie Auto en theorieboek

CBR Theorie Auto Online en Theorieboek

Bestellen

Inhoud High-speed CBR theorie Auto en theorieboek

  • VekaBest Speedtheorie
  • Auto theorieboek (geen porti)
  • Auto 5 uur online examentraining

Specificaties High-speed CBR theorie Auto en theorieboek

Leer nu high-speed voor je CBR theorie-examen met VekaBest Speedtheorie, in combinatie met het meest verkochte theorieboek van Nederland. Nu extra voordeel: je betaalt geen portikosten!

VekaBest Speedtheorie is de meest efficiënte Internetopleiding van Nederland, die je in slechts enkele uren alle verplichte onderwerpen van het CBR theorie-examen leert.

De opleiding bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het CBR theorie-examen behandelen, met aansluitend een aantal pittige oefenvragen. Het kost je maar 10 tot 15 minuten om een hoofdstuk te bestuderen.

Aan het eind van de Speedtheorie opleiding heb je nog 5 uur toegang tot complete en realistische oefenexamens, ter voorbereiding op je CBR theorie-examen.

Ons bekende en gewaardeerde theorieboek is daarbij een handig naslagwerk, als je onderwerpen nader wilt bestuderen.

Je ontvangt je inlogcode per e-mail nadat je betaald hebt en kunt dus direct aan de slag! Het theorieboek sturen we uiterlijk de volgende werkdag per post naar je toe.

van € 46,95 voor € 42,95

Bestellen

VekaBest Speedtheorie is een krachtige en bondige Internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt.  Je krijgt 3 maanden toegang tot je internetopleiding. De 3 maanden gaan in na het activeren van je inlogcode.

De opleiding zit boordevol afbeeldingen en – waar nodig – bewegende animaties, videos en slide shows die de lesstof illustreren.

VekaBest Speedtheorie is er speciaal voor de leerling die snel, efficiënt en effectief de theorie wil leren.

Meer details en achtergronden vind je in het VekaBest theorieboek dat je als onderdeel van dit pakket ontvangt.